Главная / 1st AC

Павло Бондаренко

19-05-1991

1ST AC

Професійні навички

Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Т/с "Свати" 7 сезон (2021)

Сергій Кошель

Т/с "Папік 1,2" (2019-20)

Сергій Кошель

Т/с "З мене досить" (2019)

Олександр Клименко

Х/ф "Рокада(Східняк)" (2018)

Андрій Котляр

Т/с "Затемнення" (2018)

Максим Гуцу

Х/ф "Припутні" (2017)

Олександр Рощин

Т/с "Короткое слово «нет»" (2017)

Антон Вербин

Т/с "Чёрный цветок" (2016)

Сергій Борденюк

Т/с "Чтобы увидеть радугу, нужно пережить дождь" (2015)

Ігор Щербаков